AIR SERBIA PONOVO LETI ZA BRISEL Polasci iz Beograda četvrtkom i nedeljom

BiznisEUIzdvajamoSrbijaTurizamVesti

27.8.2020 10:44 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

AIR SERBIA PONOVO LETI ZA BRISEL Polasci iz Beograda četvrtkom i nedeljom AIR SERBIA PONOVO LETI ZA BRISEL Polasci iz Beograda četvrtkom i nedeljom
Aviokompanija Er Srbija (Air Serbia) započela je 27. avgusta sa postepenom obnovom letova između Beograda i Brisela. Avion srpske nacionalne aviokompanije, tipa „Airbus A319“,... AIR SERBIA PONOVO LETI ZA BRISEL Polasci iz Beograda četvrtkom i nedeljom

Aviokompanija Er Srbija (Air Serbia) započela je 27. avgusta sa postepenom obnovom letova između Beograda i Brisela.

Avion srpske nacionalne aviokompanije, tipa „Airbus A319“, u četvrtak ujutru, u 6.45 sati, odleteo je ka glavnom gradu Belgije, saopštio je nacionalni avioprevoznik.

Podsetimo, letovi do belgijske prestonice bili su obustavljeni od 28. jula. U narednom periodu, kako su precizirali iz Air Serbia, aviosaobraćaj će se obavljati dva puta nedeljno- četvrtkom i nedeljom.

U zavisnosti od ograničenja putovanja i potražnje, aviokompanija planira da od 22. septembra do Brisela počne da leti tri puta nedeljno- utorkom, četvrtkom i nedeljom.

Zadovoljan sam što smo ponovo uspostavili letove za Brisel. Belgijska prestonica, u kojoj se nalazi sedište velikog broja najvažnijih institucija Evropske unije, veoma je značajna destinacija za Air Serbia. Imajući u vidu našu regionalnu mrežu, Brisel će sada postati mnogo lakše dostupan“, izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Air Serbia.

Početna cena karte nacionalnog avioprevoznika do Brisela iznosi 64 evra po pravcu, a letovi iz Beograda su zakazani u 6.45 časova i nedeljom u 17.15 sati.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...