Od 1. marta letovi ponedeljkom i petkom

Air Serbia uvodi linije do Ženeve

BiznisSrbijaTurizamVesti

21.1.2021 17:35 Autor: Julijana Vincan

Air Serbia uvodi linije do Ženeve Air Serbia uvodi linije do Ženeve
Uvode se dva nedeljna leta do Ženeve od 1. marta, najavila je nacionalna avio-kompanija Air Serbia. Kako je istaknuto, planirano je da se letovi... Air Serbia uvodi linije do Ženeve

Uvode se dva nedeljna leta do Ženeve od 1. marta, najavila je nacionalna avio-kompanija Air Serbia.

Kako je istaknuto, planirano je da se letovi za Ženevu, drugu destinaciju ovog preduzeća u Švajcarskoj pored Ciriha, obavljaju ponedeljkom i petkom. Dodaje se da je Ženeva bila planirana kao jedna od šest najavljenih novih destinacija prethodne godine, od čega se privremeno odustalo zbog pandemije korona virusa. 

„Pažljivo pratimo sve promene u ograničenjima putovanja i potražnji, trudeći se da brzo reagujemo i iskoristimo sve prilike koje se ukažu na tržištu. U julu smo već pokrenuli jednu novu destinaciju – Oslo, što se pokazalo kao odlična poslovna odluka, jer je norveška prestonica u ovom trenutku jedna od top pet destinacija Air Serbia“, izjavio je direktor za komercijalu i strategiju kompanije, Jirži Marek.

Avion Air Serbia na aerodromu
Foto: Air Serbia

Pored toga, on je naveo da je uspostavljanje kod-šer saradnje sa Turkish Airlines rezultiralo uvođenjem svakodnevnih letova do Istanbula sa odličnom popunjenošću putničke kabine koja je dostizala i više od 80 odsto.

„Letovi ponedeljkom će omogućiti dobru povezanost iz Ženeve ka drugim destinacijama do kojih srpska nacionalna avio-kompanija leti, kao što su Atina, Istanbul, Larnaka, Moskva, Podgorica, Sarajevo, Skoplje, Sofija, Solun, Tirana i Tivat“, piše u saopštenju.

Air SERBIA a.d. Beograd

Jurija Gagarina 12, Beograd-Novi Beograd, Srbija

Poslovni prihodi:
41,955,480,000.00 (2019)
Broj zaposlenih:
1439 (2019)

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.