AMERIKANAC DOŽIVEO PRAZNIČNO ČUDO I VEČE ZA PAMĆENJE Osvojio džekpot na Badnje veče

LifestyleSvetVestiZanimljivosti

25.12.2020 10:52 Autor: Marija Jovanović 0

AMERIKANAC DOŽIVEO PRAZNIČNO ČUDO I VEČE ZA PAMĆENJE Osvojio džekpot na Badnje veče AMERIKANAC DOŽIVEO PRAZNIČNO ČUDO I VEČE ZA PAMĆENJE Osvojio džekpot na Badnje veče
Badnje veče donelo je sreću jednom Amerikancu koji se zatekao u kazinu u Las Vegasu. Naime, slot igrač osvojio je 15,5 miliona dolara u... AMERIKANAC DOŽIVEO PRAZNIČNO ČUDO I VEČE ZA PAMĆENJE Osvojio džekpot na Badnje veče

Badnje veče donelo je sreću jednom Amerikancu koji se zatekao u kazinu u Las Vegasu. Naime, slot igrač osvojio je 15,5 miliona dolara u jednom kazinu u svetskoj prestonci kocke i zabave.

Praznično čudo obradovalo je ovog čoveka, a kako je na Tviteru potvrdio Suncoast kazino, koji je čestitao izvesnom Kevinu, muškarac je u slot aparat ubacio 40, a osvojio 15.491.103 dolara, prenosi Fox news.

Ovo je najveći džekpot u državi Nevada u prethodnih osam godina. „Bilo je to veče za pamćenje. Uzbuđeni smo i počašćeni što smo deo ovog istorijskog džekpota u Suncoast“, rekao je portparol Boyd gejminga za Fox news.

Kevin, čiji je identitet zaštićen zbog bezbednosnih razloga, rekao je da vreme provodi na relaciji Las Vegas – Aljaska. „Dobitak ću iskoristiti da razvijem privatan biznis“, kazao je srećni dobitnik.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...