AUTOPUT PRELJINA-POŽEGA BIĆE ZAVRŠEN DO KRAJA 2021. GODINE Srbija nastavlja ulaganja i u male aerodrome

BiznisInfrastrukturaInvesticijeNovacSrbijaVesti

3.9.2020 15:38 Autor: Marija Jovanović 0

AUTOPUT PRELJINA-POŽEGA BIĆE ZAVRŠEN DO KRAJA 2021. GODINE Srbija nastavlja ulaganja i u male aerodrome AUTOPUT PRELJINA-POŽEGA BIĆE ZAVRŠEN DO KRAJA 2021. GODINE Srbija nastavlja ulaganja i u male aerodrome
Deonica autoputa od Preljina do Požege biće završena do kraja 2021. godine potvrdila je ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.   “Važno je da... AUTOPUT PRELJINA-POŽEGA BIĆE ZAVRŠEN DO KRAJA 2021. GODINE Srbija nastavlja ulaganja i u male aerodrome

Deonica autoputa od Preljina do Požege biće završena do kraja 2021. godine potvrdila je ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.  

“Važno je da građani Srbije, ali i Čačka i Moravičkog okruga znaju da se ovde radi 24 sata i da će u decembru sledeće godine deonica Preljina Požega biti gotova”, rekla je ona.  

Foto: Tanjug

Do kraja sledeće godine biće izgrađen autoput između Kruševca i Pojata, a čitav Moravski koridor biće završen za tri godine, najavila je ministarka i dodala da je Moravski koridor, koji će biti dug 112 kilometara, jednako važan projekat. 

To su trenutno dva najvažnija projekta na teritoriji Srbije. Prva deonica Moravskog koridora kojom spajamo Kruševac i Pojate, čija je dužina 27 kilometara, biće gotova krajem sledeće godine„, rekla je ona. 

Foto: Tanjug
Foto: Tanjug

Do Trebinja sledeće godine za 40 minuta

Država će nastaviti ulaganja u male aerodrome zbog povezivanja naroda i daljeg razvoja, najavila je Mihajlović.  

Ona je podsеtila da ćе sе nastaviti ulaganja i u niški i u kraljevački aerodrom, da sе završava aеrodrom u Pranjanima i da ćе do kraja sledeće godine biti završen i aerodrom u Trebinju. 

„Očekujem da 19. septembra svi zajedno u Pranjanima obeležimo važan dan za srpski i američki narod, jer naši odnosi treba da budu sve bolji. Na osnovu dogovora predsednika Vučića i Dodika gradimo aerodrome u Trebinju i u decembru sledeće godine do tog grada u Hercegovini stizaće se za 40 minuta”, rekla je Mihajlovićeva. 

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...