Međunarodna zdravstvena akreditacija za Beogradski aerodrom

Aerodrom Nikola Tesla nagrađen za primenu sanitarnih mera

BiznisSrbijaTurizamVesti

22.1.2021 14:33 Autor: Julijana Vincan 0

Aerodrom Nikola Tesla nagrađen za primenu sanitarnih mera Aerodrom Nikola Tesla nagrađen za primenu sanitarnih mera
Međunarodni savet aerodroma (ACI) nedavno je dodelio Zdravstvenu akreditaciju za aerodrome (Airport Health Accreditation), za veoma temeljne sanitarne mere koje se primenjuju u cilju... Aerodrom Nikola Tesla nagrađen za primenu sanitarnih mera

Međunarodni savet aerodroma (ACI) nedavno je dodelio Zdravstvenu akreditaciju za aerodrome (Airport Health Accreditation), za veoma temeljne sanitarne mere koje se primenjuju u cilju suzbijanja pandemije korona virusa, objavio je aerodrom Nikola Tesla.

„Nakon detaljne procene sprovedenih preventivnih i sanitarnih mera, ACI je nagradio napore Aerodroma Nikola Tesla Beograd na osnovu pažljivog posmatranja procesa čišćenja i dezinfekcije aerodroma, analize oznaka za preporučeno fizičko rastojanje, strateške organizacije prostora terminala, kao i za edukaciju putnika i javnosti o preventivnim merama“, istaknuto je u saopštenju beogradskog aerodroma.

Foto: Tanjug
Foto: Tanjug

Dodaje se da je skup zdravstvenih mera koje su uvedene na beogradskom aerodromu Nikola Tesla deo šire kampanje o sanitarnim merama kompanije VINCI Airports, primenjeno u celoj mreži od 45 aerodroma.

„Kampanja ‘Čuvamo jedni druge’ zasniva se na zdravstvenim preporukama za zaštitu od korona virusa izdatih od strane Svetske zdravstvene organizacije (WHO), Međunarodne organizacije za civilno vazduhoplovstvo (ICAO) i na osnovu domaćih zdravstvenih propisa. Ova akreditacija dopunjuje ostale potvrde zdravstvenih uslova koje su dodeljene aerodromima VINCI Airports grupe u okviru svoje međunarodne mreže“, konstatuje se u saopštenju aerodroma Nikola Tesla.

AD AERODROM NIKOLA TESLA BEOGRAD

11180 Beograd 59, 11077 Surčin, Srbija

Poslovni prihodi:
1,323,742,000.00 (2019)
Broj zaposlenih:
36 (2019)

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...