BRITANSKA AVIOKOMPANIJA NI U 2021. GODINI NEĆE LETETI ZA HRVATSKU Obustavljene linije prema Zadru i Puli

BiznisRegionTurizamVesti

26.10.2020 09:41 Autor: Marija Jovanović 1

BRITANSKA AVIOKOMPANIJA NI U 2021. GODINI NEĆE LETETI ZA HRVATSKU Obustavljene linije prema Zadru i Puli BRITANSKA AVIOKOMPANIJA NI U 2021. GODINI NEĆE LETETI ZA HRVATSKU Obustavljene linije prema Zadru i Puli
Britanska niskotarifna aviokompanija JET2, koja nudi brojne redovne i čarter letove, ukinula je linije prema hrvatskim aerodromima u 2021. godini, prenosi Croatia Aviation. U... BRITANSKA AVIOKOMPANIJA NI U 2021. GODINI NEĆE LETETI ZA HRVATSKU Obustavljene linije prema Zadru i Puli

Britanska niskotarifna aviokompanija JET2, koja nudi brojne redovne i čarter letove, ukinula je linije prema hrvatskim aerodromima u 2021. godini, prenosi Croatia Aviation.

U ovogodišnjem letnjem redu letenja ovaj avioprevoznik saobraćao je prema Puli, Splitu i Dubrovniku znatno manje u odnosu na prošlu godinu, što je bilo i za očekivati s obzirom na pandemiju korona virusa.

Nakon što je Velika Britanija krajem avgusta stavila Hrvatsku na „crvenu listu“, ova kompanija je otkazala sve letove prema hrvatskim aerodromima za ovu godinu.

Foto; Printscreen youtube

Kako se navodi, zbog kontinuirane nesigurnosti izazvane pandemijom Covid-19, kompanija je odustala od uvođenja linija prema Zadru u leto 2021. godine. JET2 planirao je uvođenje dve linije za Zadar iz Mančestera i Londona.

Putnici koji su već kupili karte za leto 2021. godine u Zadru biće kontaktirani od strane kompanije kako bi im ponudili alternativu, što uključuje rezervaciju leta prema aerodromu Split prema kojoj će saobraćati i sledećeg leta.

Osim Zadra, kompanija sledećeg leta neće imati ni liniju ka Puli.

  • Stefan

    26.10.2020 #1 Author

    Aviokompanije ce tesko poslovati zbog svega ovoga

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...