BUDI SE TRGOVANJE NA BEOGRADSKOJ BERZI Najbolji rezultati u poslednje tri nedelje

BerzaNovacSrbijaVesti

15.1.2021 17:01 Autor: Marko Miladinović 0

BUDI SE TRGOVANJE NA BEOGRADSKOJ BERZI Najbolji rezultati u poslednje tri nedelje BUDI SE TRGOVANJE NA BEOGRADSKOJ BERZI Najbolji rezultati u poslednje tri nedelje
Na Beogradskoj berzi je tokom prethodne nedelje zabeležen najveći promet od Božića po gregorijanskom kalendaru do danas. Iako nije evidentiran veliki ukupan broj ostvarenih... BUDI SE TRGOVANJE NA BEOGRADSKOJ BERZI Najbolji rezultati u poslednje tri nedelje

Na Beogradskoj berzi je tokom prethodne nedelje zabeležen najveći promet od Božića po gregorijanskom kalendaru do danas. Iako nije evidentiran veliki ukupan broj ostvarenih transakcija (237), njihova zbirna vrednost iznosila je 4.259.793 evra, u poređenju sa prošlonedeljnih 82.299 evra.

Međutim, berzanski indeksi BELEX15 i BELEXline i dalje prate negativni trend iz prethodne sedmice i u padu su 1,46 i 0,93 procenata, respektivno.

Opet je ukupne rezultate Beogradske berze poguralo trgovanje obveznicama. U samo tri transakcije njihov promet je dosegao 4.067.942 evra. To, takođe, znači da je preostali promet akcijama bio malog obima i niske vrednosti.

Učešće stranih investitora u ukupnom prometu akcijama iznosilo je 8,38 procenata, što je značajno manje od decembarskog proseka od 22,98 odsto.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...