biće omogućeno sufinansiranje projekata

Dani nauke i inovacija u Crnoj Gori krajem septembra

Hi-techInovacijeManifestacijePreduzetnikRegionVesti

15.8.2022 16:37 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Dani nauke i inovacija u Crnoj Gori krajem septembra Dani nauke i inovacija u Crnoj Gori krajem septembra
Ministarstvo nauke i tehnološkog razvoja Crne Gore organizovaće od 29. septembra do 2. oktobra Dane nauke i inovacija. “Podstičemo inovacionu zajednicu da kandiduje projekte... Dani nauke i inovacija u Crnoj Gori krajem septembra

Ministarstvo nauke i tehnološkog razvoja Crne Gore organizovaće od 29. septembra do 2. oktobra Dane nauke i inovacija.

“Podstičemo inovacionu zajednicu da kandiduje projekte koji se mogu realizovati u okviru Dana nauke i inovacija 2022, sa fokusom na regionalnu zastupljenost programa kao dodatnu vrednost. Približimo inovacije mladima i široj zajednici”, poručili su iz ministarstva, prenela je agencija Mina.

Programi promocije u oblasti inovacione delatnosti mogu biti podržani u okviru tekuće podrške ministarstva kroz javni konkurs za sufinansiranje inovacione delatnosti u ovoj godini, i to kroz programsku liniju za podsticanje inovacione kulture putem koje se u okviru preostalih sredstava može sufinansirati šest novih projekata i programsku liniju za realizaciju edukativnih programa u S3 oblastima putem koje se u okviru preostalih sredstava može podržati jedan edukativni program.

U tekstu konkursa utvrđeno je da će evaluacija biti vršena najmanje dva puta godišnje, tako da za novi rok ministarstvo utvrđuje 5. septembar ove godine, za te dve programske linije, prenosi agencija Mina.

  • SUNCOKRET

    16.8.2022 #1 Author

    Uvek treba iznalaziti načine za stimulaciju kulture i nauke.

    Odgovori

  • GOCA BG

    16.8.2022 #2 Author

    Odlicna mogucnost za realizaciju projekata..

    Odgovori

  • MARE

    29.8.2022 #3 Author

    Ocigledno je na boljem glasu festival izlezavanja .

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...