DISNEYLAND POPRIŠTE NAJMASOVNIJEG VAKCINISANJA Doktori umesto Mikija i Šilje pomažu stanovništvu

SvetVesti

12.1.2021 14:23 Autor: Marko Miladinović 0

DISNEYLAND POPRIŠTE NAJMASOVNIJEG VAKCINISANJA Doktori umesto Mikija i Šilje pomažu stanovništvu DISNEYLAND POPRIŠTE NAJMASOVNIJEG VAKCINISANJA Doktori umesto Mikija i Šilje pomažu stanovništvu
U najstarijem Disney zabavnom parku, originalnom Disneylandu u kalifornijskom Anahajmu, biće organizovano najmasovnije vakcinisanje stanovništva na zapadnoj hemisferi. Kako prenosi portal Vulture, vlasti države... DISNEYLAND POPRIŠTE NAJMASOVNIJEG VAKCINISANJA Doktori umesto Mikija i Šilje pomažu stanovništvu

U najstarijem Disney zabavnom parku, originalnom Disneylandu u kalifornijskom Anahajmu, biće organizovano najmasovnije vakcinisanje stanovništva na zapadnoj hemisferi.

Kako prenosi portal Vulture, vlasti države Kalifornije dogovorile su sa menadžmentom čuvenog zabavnog parka, koji je zatvoren za posetioce još od marta meseca, da ustupe deo svoje površine za potrebe vakcinisanja protiv korona virusa.

Otvaranje kompleksa za ovu namenu planirano je već krajem tekuće nedelje.

“Disneyland je ponosan što može da pruži pomoć okrugu Orindž i gradu Anahajmu, u nastojanjima da suzbije pandemiju Covid-19”, navodi se u saopštenju kompanije Disney.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...