ubrzanje tokova internet trgovine i obezbeđivanje neometane isporuke pošiljaka

Đorđević i Bo o direktnoj saradnji poštanskih operatora Srbije i Kine

BiznisVesti

15.9.2022 13:18 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Đorđević i Bo o direktnoj saradnji poštanskih operatora Srbije i Kine Đorđević i Bo o direktnoj saradnji poštanskih operatora Srbije i Kine
Ambasadorka Narodne Republike Kine u Beogradu Čen Bo i Zoran Đorđević, v.d. direktora Pošte Srbije, sastali su se i razgovarali o rezultatima u procesu... Đorđević i Bo o direktnoj saradnji poštanskih operatora Srbije i Kine

Ambasadorka Narodne Republike Kine u Beogradu Čen Bo i Zoran Đorđević, v.d. direktora Pošte Srbije, sastali su se i razgovarali o rezultatima u procesu pregovora o direktnoj saradnji javnih poštanskih operatora Srbije i Kine.

Polazeći od velikog potencijala kada je reč o saradnji Kine i Srbije u oblasti poštanske delatnosti, kako bi zajednički pružili nove i još bolje poštanske usluge, ambasadorka Čen Bo poručila je da će Ambasada Kine u Beogradu pružiti svu neophodnu pomoć u komunikaciji pošta dve zemlje, te na odgovarajući način podržati pošte Kine i Srbije, navodi se u saopštenju.

Đorđević rekao je da su ubrzanje tokova internet trgovine i obezbeđivanje neometane isporuke pošiljaka iz međunarodnog poštanskog saobraćaja, posebno onih generisanih internet trgovinom, važni zadaci na koje možemo da odgovorimo samo zajedničkim angažovanjem, u čvrstom partnerstvu, pronalaženjem novih načina i aranžmana saradnje, prenošenjem primera dobre prakse i ugledajući se na lidere na globalnom nivou poput Kineske pošte.

Čen Bo i Zoran Đorđević iskazali su zainteresovanost za nastavak saradnje u filatelističkoj delatnosti, kao i na promociji kulturnih sadržaja posredstvom PTT muzeja Pošte Srbije. S tim u vezi, istakli su uspeh projekta izdavanja specijalne emisije prigodnih poštanskih maraka i filatelističke izložbe posvećenih stogodišnjici Komunističke partije Kine, krajem prošle godine, na čemu je ambasadorka Bo zahvalila Đorđeviću i Pošti Srbije.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *