Zbog korona krize Air Serbia nudi dodatne pogodnosti svojim putnicima

Do kraja godine besplatna promena datuma putovanja

BiznisSrbijaTurizamVesti

17.3.2021 16:37 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Do kraja godine besplatna promena datuma putovanja Do kraja godine besplatna promena datuma putovanja
Zbog i dalje promenljive epidemiološke situacije koja dovodi do ograničenja u putovanjima, avio-kompanija Air Serbia omogućila je putnicima besplatnu promenu datuma putovanja do kraja... Do kraja godine besplatna promena datuma putovanja

Zbog i dalje promenljive epidemiološke situacije koja dovodi do ograničenja u putovanjima, avio-kompanija Air Serbia omogućila je putnicima besplatnu promenu datuma putovanja do kraja godine. Prethodno je ova mogućnost bila produžena do 31. marta.

Besplatna promena datuma putovanja će biti dostupna svima koji avio-karte kupe do 31. decembra 2021. godine, objavljeno je na sajtu naše nacionalne avio-kompanije.

„Datum putovanja ćete moći da promenite koliko god puta budete želeli, bez naplate penala. Moguća je doplata ukoliko originalno plaćena cena nije raspoloživa na novoizabranim datumima. Ponuda važi za direktne letove u mreži Air Serbia, osim za Njujork do 31. decembra 2021. godine“, navodi se u saopštenju na sajtu Air Serbia.

Poslovni prihodi (EUR):
356.786.129,76 (2019.)
Broj zaposlenih:
1.439,00 (2019.)

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...