EFEKTI PROGRAMA EKONOMSKOG DRŽAVLJANSTVA CRNE GORE U ovoj godini izdato 108 rešenja o prijemu u državljanstvo

RegionVesti

23.12.2020 12:11 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

EFEKTI PROGRAMA EKONOMSKOG DRŽAVLJANSTVA CRNE GORE U ovoj godini izdato 108 rešenja o prijemu u državljanstvo EFEKTI PROGRAMA EKONOMSKOG DRŽAVLJANSTVA CRNE GORE U ovoj godini izdato 108 rešenja o prijemu u državljanstvo
Ministarstvo utrašnjih poslova (MUP) Crne Gore je u 2020. godini donelo 108 rešenja o prijemu u crnogorsko državljanstvo, preko programa ekonomskog državljanstva, a do... EFEKTI PROGRAMA EKONOMSKOG DRŽAVLJANSTVA CRNE GORE U ovoj godini izdato 108 rešenja o prijemu u državljanstvo

Ministarstvo utrašnjih poslova (MUP) Crne Gore je u 2020. godini donelo 108 rešenja o prijemu u crnogorsko državljanstvo, preko programa ekonomskog državljanstva, a do sada je tim licima izdato 39 pasoša. Po osnovu izdatih rešenja, lica mogu da podignu pasoš. Imena lica koja su dobila državljanstvo su i dalje tajna, piše Dan.

Iz crnogorskog MUP je saopšteno da su rešenja o državljanstvu izdali za 36 aplikanata i 72 člana njihovih porodica.

Inače, Program ekonomskog državljanstva Crne Gore je počeo 2019. godine. Kako je saopšteno, lica koja su stekla crnogorsko državljanstvo po osnovu posebnog programa su državljani Egipta, Ruske federacije, Belorusije, Turkmenistana, Saudijske Arabije, Kine, Pakistana, LIbana, Irana, Kazahstana I Hong Konga.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...