novo tržište poznatog brenda

Ferdinand knedle otvara svoje objekte u Zagrebu

LifestyleSrbijaVestiZanimljivosti

17.12.2021 12:43 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Ferdinand knedle otvara svoje objekte u Zagrebu Ferdinand knedle otvara svoje objekte u Zagrebu
Ferdinand knedle potpisale su prvi franšizni ugovor za otvaranje 1+1 objekta u Zagrebu, što predstavlja početak druge faze razvoja brenda koji je svoje poslovanje... Ferdinand knedle otvara svoje objekte u Zagrebu

Ferdinand knedle potpisale su prvi franšizni ugovor za otvaranje 1+1 objekta u Zagrebu, što predstavlja početak druge faze razvoja brenda koji je svoje poslovanje započeo u novembru 2016. godine.

Ferdinand knedle nakon pet godina poslovanja ušle su u svoju drugu fazu razvoja koja je predstavljala dugoročnu viziju i plan još prilikom kreiranja brenda i prvog biznis plana, a koja podrazumeva širenje na nova tržišta putem franšize, navodi se u saopštenju.

Sa partnerskom kompanijom, potpisan je prvi franšizni ugovor o otvaranju 1+1 prodavnice u Zagrebu tokom 2022. godine, a ljubitelji knedli biće u mogućnosti da uživaju u Ferdinand knedlama u centru grada već krajem februara.

Pored prvog franšiznog ugovora, Ferdinand knedle otvaraju svoj proizvodni pogon u Samoboru u Hrvatskoj, čime se proširuju kapaciteti koji bi dugoročno mogli da zadovolje dalje planove brenda po pitanju otvaranja novih prodavnica, ali i širenja na nove zemlje članice Evropske unije. Pored planova za dalji razvoj, otvaranje proizvodnje u Samoboru omogućava Ferdinand knedlama da nastave sa svojom misijom koja se zasniva na isporučivanju svežih proizvoda koji se pripremaju istog dana“, saopštili su iz ovog preduzeća.

Svoju prepoznatljivost brend bazira na kvalitetu proizvoda koji se obezbeđuje kroz korišćenje najkvalitetnijih lokalnih sirovina, kao i upotrebom najfinijih belgijskih čokolada, prvoklasnog voća, kremova i posipa, što svakom ljubitelju slatkiša omogućava da se oseća kao car kada mu se jedu knedle.

  • Vockica

    18.1.2022 #1 Author

    Definitivno najbolje knedle. Sve pohvale.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...