FIRMA KONČAR PRODAJE ZGRADU U CENTRU BEOGRADA Početna cena nekretnine procenjena na 3,2 miliona evra

NekretnineNovacSrbijaVesti

25.11.2020 12:52 Autor: Ljiljana Begović 1

FIRMA KONČAR PRODAJE ZGRADU U CENTRU BEOGRADA Početna cena nekretnine procenjena na 3,2 miliona evra FIRMA KONČAR PRODAJE ZGRADU U CENTRU BEOGRADA Početna cena nekretnine procenjena na 3,2 miliona evra
Preduzeće „Končar EI“ objavio je prodaju zgrade u svom vlasništvu u samom centru Beograda, a javni poziv za prikupljanje ponuda traje do 21. decembra.... FIRMA KONČAR PRODAJE ZGRADU U CENTRU BEOGRADA Početna cena nekretnine procenjena na 3,2 miliona evra

Preduzeće „Končar EI“ objavio je prodaju zgrade u svom vlasništvu u samom centru Beograda, a javni poziv za prikupljanje ponuda traje do 21. decembra.

Kako stoji u pozivu potencijalnim kupcima, za zgradu u Ulici kralja Petra Prvog 26, ponuđena je minimalna cena od 3,2 miliona evra.

U pitanju je trospratnica u beogradskoj opštini Stari Grad. Ostali podaci potencijalnim kupcima će biti dostupni kao deo dokumentacije za javno nadmetanje. Pre nego što podnesu prijavu treba da dostave bankarsku garanciju od 320 hiljada evra.

Foto:.koncar.hr

Kompanija je u prvih devet meseci ove godine imala rast ukupnih prihoda u iznosu od 12,9 odsto u odnosu na ostvarenje istog razdoblja prethodne godine, a dobit pre poreza 63,7 milijuna kuna (8,3 miliona evra), piše Seebiz.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...