Raspisan javni poziv za besplatnu podršku malim i srednjim preduzećima

Firme mogu da dobiju svog mentora

PoslovanjePreduzetnikVesti

12.6.2021 16:37 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Firme mogu da dobiju svog mentora Firme mogu da dobiju svog mentora
Raspisan je javni poziv za sprovođenje besplatne mentorske usluge koje se realizuju u okviru Programa standardizovanog seta usluga za mikro, mala i srednja preduzeća... Firme mogu da dobiju svog mentora

Raspisan je javni poziv za sprovođenje besplatne mentorske usluge koje se realizuju u okviru Programa standardizovanog seta usluga za mikro, mala i srednja preduzeća i preduzetnike u 2021. godini, Ministarstva privrede i koji se sprovodi preko Razvojne agencije Srbije i akreditovanih regionalnih razvojnih agencija.

„Mentoring je besplatna usluga kojom se pruža sveobuhvatna podrška korisnicima kroz individualni pristup. Proces mentoringa odvija se po metodologiji Razvojne agencije Srbije (RAS), razvijenoj u saradnji sa Japanskom agencijom za međunarodnu saradnju“, saopšteno je iz RAS.

Mentorstvo pomaže vlasniku ili direktoru preduzeća da prepozna ključnu tačku potencijala svog poslovanja, a korisnik uz pomoć mentoringa razvija i sprovodi akcioni plan koji ima za cilj poboljšanje poslovnih rezultata.

Javni poziv je otvoren do 16. jula 2021. godine.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...