FLOTA OD 10 AIRBUS AVIONA OSTAJE PRIZEMLJENA Qatar Airways narednih nekoliko godina neće uzletati

BiznisFirme u fokusuSvetTurizamU fokusuVesti

20.10.2020 11:31 Autor: Julijana Vincan 0

FLOTA OD 10 AIRBUS AVIONA OSTAJE PRIZEMLJENA Qatar Airways narednih nekoliko godina neće uzletati FLOTA OD 10 AIRBUS AVIONA OSTAJE PRIZEMLJENA Qatar Airways narednih nekoliko godina neće uzletati
Flota od 10 aviona Airbus A380s aviokompanije Qatar Airways, ostaće prizemljena nekoliko godina, zbog uticaja koji pandemija korona virusa ima na potražnju za putovanjima,... FLOTA OD 10 AIRBUS AVIONA OSTAJE PRIZEMLJENA Qatar Airways narednih nekoliko godina neće uzletati

Flota od 10 aviona Airbus A380s aviokompanije Qatar Airways, ostaće prizemljena nekoliko godina, zbog uticaja koji pandemija korona virusa ima na potražnju za putovanjima, izjavio je izvršni direktor tog katarskog avioprevoznika, Akbar al-Baker.

„Ne mislimo da ćemo koristiti naše A380s najmanje narednih nekoliko godina“, izjavio je Al-Baker na onlajn konferenciji, prenosi Tanjug pozivajući se na Reuters.

Stjuardesa u avionu
Foto: Tanjug/AP

Qatar Airways katarska je nacionalna i najveća aviokompanija sa sedištem u Dohi. Bazirana je na Aerodromu Doha, odakle obavlja letove do 78 međunarodnih destinacija.

Jedina je od pet aviokompanija u svetu koju je Skytrax nagradio sa „pet zvezdica“ i četvrta je najbolja aviokompanija na svetu.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...