FLYBOSNIA OBNAVLJA LETOVE Najavljena nabavka četiri aviona

BiznisRegionTurizamVesti

11.1.2021 09:53 Autor: Julijana Vincan 0

FLYBOSNIA OBNAVLJA LETOVE Najavljena nabavka četiri aviona FLYBOSNIA OBNAVLJA LETOVE Najavljena nabavka četiri aviona
Bosansko-hercegovačka avio-kompanija FlyBosnia planira da u narednim mesecima obnovi ranije letove, ali i da nabavi četiri nova aviona, izjavio je direktor kompanije Haris Čoloman.... FLYBOSNIA OBNAVLJA LETOVE Najavljena nabavka četiri aviona

Bosansko-hercegovačka avio-kompanija FlyBosnia planira da u narednim mesecima obnovi ranije letove, ali i da nabavi četiri nova aviona, izjavio je direktor kompanije Haris Čoloman.

On je za portal Ex-Yu Aviation News izjavio da kompanija planira da nabavi četiri aviona Airbus A320 do kraja ove godine. Dodao je da bi prva dva trebalo da stignu u januaru i aprilu, a da se preostala dva očekuju tokom četvrtog kvartala 2021. godine. Čoloman je naglasio da će odmah po isporuci aviona biti obnovljeni redovni letovi.

Bih Bosna
Foto: Printscreen youtube

„Već smo potvrdili letove za Španiju i Italiju, a očekujemo i ponovno otvaranje naših glavnih tržišta – Evropske unije i zemalja Zaliva, odnosno Saudijske Arabije, Katara, Kuvajta, Ujedinjenih Arapskih Emirata i drugih“, istakao je on rekavši da je u planu i veći broj čarter letova.

Relativno nova avio-kompanija sa sedištem u Sarajevu igrala je važnu ulogu u proleće 2020. godine, u vreme globalnih zabrana kretanja, kada je učestvovala u prevozu medicinske opreme i potrepština za borbu protiv pandemije korona virusa, navodi Klix.ba.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...