(FOTO) STIŽU DVA NOVA MODELA MOBILNIH TELEFONA Apple predstavio najnoviji iPhone 12 i iPhone 12 MINI

Hi-techLifestyleSvetVesti

14.10.2020 08:45 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

(FOTO) STIŽU DVA NOVA MODELA MOBILNIH TELEFONA Apple predstavio najnoviji iPhone 12 i iPhone 12 MINI (FOTO) STIŽU DVA NOVA MODELA MOBILNIH TELEFONA Apple predstavio najnoviji iPhone 12 i iPhone 12 MINI
Kompanija Apple predstavila je najnoviji ajfon 12 koji podržava superbrzu 5G mrežu, prenosi Rojters. Ajfon 12 ima ekran od 6,1 inča i sličan je... (FOTO) STIŽU DVA NOVA MODELA MOBILNIH TELEFONA Apple predstavio najnoviji iPhone 12 i iPhone 12 MINI

Kompanija Apple predstavila je najnoviji ajfon 12 koji podržava superbrzu 5G mrežu, prenosi Rojters.

Ajfon 12 ima ekran od 6,1 inča i sličan je ajfonu 5, osim što ima ravne, a ne zaobljene ivice. Apple je takođe predstavio njegovu mini verziju, koja ima iste karakteristike kao i originalna, osim dimenzija – ekran mini verzije ima 5,4 inča.

Foto: Tanjug/AP

Novi modeli ajfona podržavaju superbrzu 5G bežičnu mrežu, dok neki suparnički android telefoni podržavaju samo verzije 5G mreže niže frekfencije.

Foto: Tanjug/AP

Ovi modeli imaju keramičko zaštitno staklo, otporno na lomljenje u slučaju pada.

Foto; Tanjug/AP

Ajfon 12 će se prodavati po ceni od 677 evra (799 dolara), a njegova mini verzija po ceni od 593 evra (699 dolara).

Foto: Tanjug/AP

Apple je takođe najavio da će se od 16. novembra u prodaji naći „houmpad mini“ pametni zvučnici u beloj i sivoj boji, po ceni od 84 evra (99 dolara).

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...