Širenje omikrona navelo banku na uvođenje drastičnih mera

Goldman Sachs zahteva od zaposlenih dokaz o primljenoj buster dozi vakcine

BankeSvetVesti

28.12.2021 08:25 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Goldman Sachs zahteva od zaposlenih dokaz o primljenoj buster dozi vakcine Goldman Sachs zahteva od zaposlenih dokaz o primljenoj buster dozi vakcine
Američka banka Goldman Sachs obavestila je zaposlene da će od 1. februara svako ko uđe u njene prostorije u Sjedinjenim Američkim Državama morati da... Goldman Sachs zahteva od zaposlenih dokaz o primljenoj buster dozi vakcine

Američka banka Goldman Sachs obavestila je zaposlene da će od 1. februara svako ko uđe u njene prostorije u Sjedinjenim Američkim Državama morati da pokaže dokaz da je primio buster dozu vakcine protiv korona virusa.

Kako je navedeno u memorandumu, to se odnosi i na zaposlene i na klijente, prenosi Tanjug, pozivajući se na CNN.

Pored te mere, Goldman Sachs planira i da od 10. januara uvede obavezno testiranje na korona virus dva puta nedeljno za sve koji ulaze u prostorije banke u SAD.

Ova odluka je doneta u trenutku kada porast broja obolelih od korona virusa zbog širenja omikron varijante komplikuje povratak na posao zaposlenih u Njujorku i širom SAD.

Banka je prošle nedelje zamolila zaposlene da rade od kuće kad god je to moguće.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...