GRAD BEOGRAD PONOVO OGLASIO GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE U BLOKU 53 Početna cena 266,7 miliona dinara

NovacSrbijaVesti

13.10.2020 11:17 Autor: Marija Jovanović 1

GRAD BEOGRAD PONOVO OGLASIO GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE U BLOKU 53 Početna cena 266,7 miliona dinara GRAD BEOGRAD PONOVO OGLASIO GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE U BLOKU 53 Početna cena 266,7 miliona dinara
Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda oglasila je prodaju građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada Beograda u Privrednoj zoni „Auto-put“ na Novom Beogradu.... GRAD BEOGRAD PONOVO OGLASIO GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE U BLOKU 53 Početna cena 266,7 miliona dinara

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda oglasila je prodaju građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada Beograda u Privrednoj zoni „Auto-put“ na Novom Beogradu.

Grad Beograd ponudio je na prodaju 3,1 hektara građevinskog zemljišta u Bloku 53. Početna cena ovog zemljišta je 266,7 miliona dinara. Zemljište se prodaje po drugi put, jer na prvom javnom nadmetanju nije bilo zainteresovanih.

Obaveza kupca je da izvede radove na pripremanju i opremanju građevinskog zemljišta i da plati troškove za infrastrukturu – elektromrežu, telekomunikacionu mrežu, toplifikaciju, gasifikaciju..

Prijave za učešće podnose se do 12. novembra, dok je javno nadmetanje zakazano za 13. novembar u prostorijama Direkcije.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...