vojin žugić stupa na dužnost 1. septembra

Izabran predsednik Privredne komore Crne Gore

RegionVesti

29.7.2021 17:58 Autor: Miljan Paunović 0

Izabran predsednik Privredne komore Crne Gore Izabran predsednik Privredne komore Crne Gore
Vlasnik i izvršni direktor kompanije „Stadion“ Vojin Žugić, izabran je za predsednika Privredne komore Crne Gore na današnjoj sednici Skupštine te asocijacije. Žugić će... Izabran predsednik Privredne komore Crne Gore

Vlasnik i izvršni direktor kompanije „Stadion“ Vojin Žugić, izabran je za predsednika Privredne komore Crne Gore na današnjoj sednici Skupštine te asocijacije.

Žugić će biti 19. predsednik PKCG, a na dužnost će stupiti 1. septembra.

Ovim je okončan izbor predsednika udruženja crnogorskih privrednika koji je pokrenut nakon što je aktuelni čelnik te asocijacije Vlastimir Golubović inicirao 15. juna skraćenje svog mandata iz ličnih razloga, prenosi Tanjug, pozivajući se na Bankar.me.

Podsetimo, predsednik Privredne komore Crne Gore (PKCG) Vlastimir Golubović podneo je polovinom juna ostavku na tu funkciju, poručujući da povlačenjem može da pomogne Komori i oslobodi je hipoteke politizovanosti koja joj je, kako je naveo, iako nepravedno i neosnovano, ipak nametnuta.

Golubović je u obraćanju Upravnom odboru PKCG rekao da ne može „kao čovek i privrednik da dozvoli da odnos vlade prema Komori postane hipoteka koja će usporavati razvojne i ekonomske procese u privredi“, prenosi portal Bankar.me.

STADION DOO

BULEVAR IBRAHIMA DREŠEVIĆA BR.1, PODGORICA, Crna Gora

Poslovni prihodi (EUR):
32.046.492,00 (2020)
Broj zaposlenih:
(2020)

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...