Rok za ponude 24. januar

Javni poziv za zakup 17 mesta za splavove u Beogradu

SrbijaVesti

16.1.2024 08:19 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Javni poziv za zakup 17 mesta za splavove u Beogradu Javni poziv za zakup 17 mesta za splavove u Beogradu
Grad Beograd nastavlja postupak davanja u zakup vodnog zemljišta u javnoj svojini na teritoriji grada Beograda za postavljanje plutajućih objekata putem prikupljanja pismenih ponuda.... Javni poziv za zakup 17 mesta za splavove u Beogradu

Grad Beograd nastavlja postupak davanja u zakup vodnog zemljišta u javnoj svojini na teritoriji grada Beograda za postavljanje plutajućih objekata putem prikupljanja pismenih ponuda.

Rok za dostavu ponuda je 24. januar 2024. godine. Dostavljene ponude se otvaraju istog dana u 12 časova u prostorijama Gradske opštine Stari grad (sala u prizemlju), ulica Makedonska broj 42.

S obzirom na to da je postupak otvaranja ponuda javni i pokriven kamerama, moguće je prisustvo svih zainteresovanih lica, piše eKapija.

Predmet javnog oglasa je 17 jedinica zakupa na reci Dunav, desna obala (dunavski rukavac), dve jedinice zakupa na reci Savi, leva obala (Savski kej), kao i pet jedinica zakupa na Ušću kod Kule Nebojša. Sve navedene jedinice zakupa su namenjene za privredne svrhe.

Ovo je treći po redu, odnosno poslednji postupak prikupljanja ponuda za objekte privredne namene, tako da se pozivaju svi zainteresovani da iskoriste priliku za zakup na preostalim lokacijama.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...