porodica murdok želi poznati tabloid

Korporacija Fox zainteresovana za kupovinu TMZ-a

LifestyleSvetVestiZanimljivosti

14.8.2021 15:17 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Korporacija Fox zainteresovana za kupovinu TMZ-a Korporacija Fox zainteresovana za kupovinu TMZ-a
Američka kompanija Fox Corp, koja je u vlasništvu porodice Murdok (Murdoch), zainteresovana je za kupovinu tabloidne web stranice TMZ, svoje matične kuće Warner Media,... Korporacija Fox zainteresovana za kupovinu TMZ-a

Američka kompanija Fox Corp, koja je u vlasništvu porodice Murdok (Murdoch), zainteresovana je za kupovinu tabloidne web stranice TMZ, svoje matične kuće Warner Media, koja je u vlasništvu AT&T –a.

Dogovor bi mogao biti vredan od 100 do 125 miliona dolara, a Fox je već počeo da emituje programe TMZ na svojim TV stanicama. TMZ je osnovao Harvei Levin (Harvey Levin) 2005. godine, prenosi Flashes & Flames .

On je zadržao deo uređivačke nezavisnosti pod vlasništvom Warner Brothersa i nastojaće da to zadrži pod bilo kojim novim ugovorom. AT&T trenutno prodaje svoju medijsku imovinu i fokusira se na 5G telefoniju.

Smatra se da bi kupovina TMZ -a mogla biti prvi korak u nastojanju Fox-a da se takmiči sa portfolijima Vensity, Hollywood Reporter i Deadline, kompanije Penske Media, piše Flashes & Flames.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...