saopštenje republičkog fonda PIO

Lažna informacija o isplati 6.000 dinara naknade penzionerima

SrbijaVesti

30.5.2024 11:53 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Lažna informacija o isplati 6.000 dinara naknade penzionerima Lažna informacija o isplati 6.000 dinara naknade penzionerima
Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije saopštio je danas da nije tačna informacija, koja je ovih dana objavljena na društvenim mrežama,... Lažna informacija o isplati 6.000 dinara naknade penzionerima

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije saopštio je danas da nije tačna informacija, koja je ovih dana objavljena na društvenim mrežama, da će penzionerima biti isplaćena naknada od 6.000 dinara.

„Očigledno je u pitanju lažna i zlonamerna infomacija, kreirana na profilu koji nije zvaničan profil Republičkog fonda PIO, s ciljem da dovede građane u zabludu i nanese štetu reputaciji Fonda PIO“, navedeno je u saopštenju.

Iz Fonda PIO zato mole građane da prihvataju isključivo informacije koje dobiju preko zvaničnih profila i kanala komunikacije tog Fonda.

„I ovaj lažni profil, kao i ostale koji plasiraju izmišljene i zlonamerne informacije, prijavljivaćemo nadležnim organima, radi zaštite interesa korisnika i integriteta Fonda PIO“, navedeno je u saopštenju.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.