(VIDEO) MILION I PO DOLARA PALO S NEBA Indonežanin postao bogataš preko noći

LifestyleNovacSvetVestiZanimljivosti

19.11.2020 19:13 Autor: Vladimir Jokanović 3

(VIDEO) MILION I PO DOLARA PALO S NEBA Indonežanin postao bogataš preko noći (VIDEO) MILION I PO DOLARA PALO S NEBA Indonežanin postao bogataš preko noći
Stolar iz Indonezije navodno se obogatio tako što je na krov njegove kuće pao meteorit koji je prodao za 1,5 miliona američkih dolara. To... (VIDEO) MILION I PO DOLARA PALO S NEBA Indonežanin postao bogataš preko noći

Stolar iz Indonezije navodno se obogatio tako što je na krov njegove kuće pao meteorit koji je prodao za 1,5 miliona američkih dolara. To odgovara ukupnoj sumi njegovih stolarskih plata za 30 godina. Meteorit je težak nešto manje od dva kilograma i star je 4,5 milijardi godina.

Čovek koji se obogatio pukim slučajem zove se Džošua Hutagalung (33), a kako prenosi RTS, meteorit je pao sa treskom u avgustu dok je pravio neki sanduk u svom dvorištu. Kamen iz svemira otkupio je Džaret Kolins, stručnjak za meteorite sa Balija.  

  • Goca Bg

    19.11.2020 #1 Author

    Jos koji da mu padne pa da nista ne radi…

    Odgovori

  • Tina

    19.11.2020 #2 Author

    Dobro je da je prepoznao meteorit, mogao je da zavrsi i na otpadu kao obican kamen

    Odgovori

  • Stefan

    20.11.2020 #3 Author

    Srecan covek

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...