pošta srbije osavremenjuje opremu u Beogradu, Novom Sadu i Nišu

Modernizacija logističkih centara u saradnji sa proizvođačima iz Japana

SrbijaVesti

26.6.2021 12:45 Autor: Miljan Paunović 0

Modernizacija logističkih centara u saradnji sa proizvođačima iz Japana Modernizacija logističkih centara u saradnji sa proizvođačima iz Japana
Pošta Srbije najavila je modernizaciju logističkih centara u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, a prve pregovore o nabavci nove tehnologije za preradu pošiljaka planira... Modernizacija logističkih centara u saradnji sa proizvođačima iz Japana

Pošta Srbije najavila je modernizaciju logističkih centara u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, a prve pregovore o nabavci nove tehnologije za preradu pošiljaka planira sa proizvođačima iz Japana.

Saopštilo je to preduzeće nakon sastanka sa ambasadorom Japana u Srbiji Takahiko Kacumatom, saopštilo je to preduzeće, prenosi Tanjug.

„Na sastanku smo se složili da postoje realne mogućnosti za unapređenje saradnje između pošta naših zemalja, kao i za modernizaciju preradnih kapaciteta Pošte Srbije u saradnji sa proizvođačima ove opreme iz Japana, jer Pošta već koristi mašine za sortiranje japanske proizvodnje koje se smatraju među najboljima u svetu“, rekao je direktor Pošte Srbija Zoran Ðorđević.

On je na sastanku rekao ambasadoru Japana da prenese tamošnjim proizvođačima opreme poziv za sastanak u Beogradu na kom bi japanski proizvođači mogli savetodavno da pomognu kako da Pošta Srbije na najracionalniji i najbolji način modernizuje svoju tehnologiju.

JP Pošta Srbije Beograd

TAKOVSKA 2, 11060 Beograd (Palilula), Srbija

Poslovni prihodi (RSD):
217.692.485,64 (2020)
Broj zaposlenih:
(2020)
Tagovi
SRBIJA VESTI

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...