MONTENEGRO AIRLINES SPREMAN ZA POKRETANJE SAOBRAĆAJA Prvi komercijalni letovi u junu

RegionVesti

17.5.2020 14:59 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

MONTENEGRO AIRLINES SPREMAN ZA POKRETANJE SAOBRAĆAJA Prvi komercijalni letovi u junu MONTENEGRO AIRLINES SPREMAN ZA POKRETANJE SAOBRAĆAJA Prvi komercijalni letovi u junu
U Montenegro airlines (MA) očekuju da će prve komercijalne letove imati u junu. Predstavnici nacionalne aviokompanije pretpostavljaju da će prvi letovi biti uspostavljeni ka... MONTENEGRO AIRLINES SPREMAN ZA POKRETANJE SAOBRAĆAJA Prvi komercijalni letovi u junu

U Montenegro airlines (MA) očekuju da će prve komercijalne letove imati u junu. Predstavnici nacionalne aviokompanije pretpostavljaju da će prvi letovi biti uspostavljeni ka destinacijama u regionu, saopšteno je iz Montenegro airlines.

„Imajući u vidu ublažavanje restrikcija u Crnoj Gori kao i u većem broju zemalja Evrope u poslednjih nekoliko dana, očekujemo da ćemo prve letove imati u junu i to ka destinacijama slične epidemiološke situacije“, rekli su u ovoj aviokompaniji za Pobjedu.

U Montenegro airlines pretpostavljaju da će prvi letovi biti uspostavljeni ka destinacijama u regionu.

Potom bi u narednih mesec dana letovi bili uspostavljeni i ka svim destinacijama ka kojima saobraćamo naravno, pod uslovom da je let ka tim zemljama dozvoljen, rekli su u ovoj kompnaiji.

Putnički komercijalni aviosaobraćaj u Crnoj Gori obustavljen je od 16. marta, osim najavljenog dolaska crnogorskih državljana, posredstvom diplomatsko-konzularnih predstavništava, Operativnom štabu Nacionalnog koordinacionog tela za zarazne bolesti.

U ovom trenutku svi komercijalni letovi Montenegro airlines su obustavljeni do 31. maja ove godine. Naravno, to nije konačna odluka, jer uspostavljanje komercijalnog aviosaobraćaja zavisi od odluka i smernica domaćih i međunarodnih tela i organa nadležnih za oblast civilne avijacije, odnosno zavisi i od protokola koji se odnose na zdravstvene mere i mere ograničenja u putovanjima u zemljama ka kojima MA leti“, objasnili su predstavnici nacionalnog avioprevoznika.

Oni ističu da je Montenegro airlines u potpunosti spreman za pokretanje saobraćaja.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...