Skup će biti održan na četiri online bine

Najveća svetska imena na samitu o veštačkoj inteligenciji

Hi-techLifestyleSvetVesti

22.6.2021 17:02 Autor: Miljan Paunović 0

Najveća svetska imena na samitu o veštačkoj inteligenciji Najveća svetska imena na samitu o veštačkoj inteligenciji
Samit Wonderland AI (Artificial Intelligence), koji će biti održan online 21. i 22. oktobra, treću godinu za redom, okupiće najveća svetska imena u oblasti... Najveća svetska imena na samitu o veštačkoj inteligenciji

Samit Wonderland AI (Artificial Intelligence), koji će biti održan online 21. i 22. oktobra, treću godinu za redom, okupiće najveća svetska imena u oblasti veštačke inteligencije.

Očekuje se više od 2.000 učesnika i preko 100 svetski prepoznatih predavača i kompanija, saopštio je organizacioni tim samita.

Samit će biti održan na četiri onlajn bine: glavnoj, edukacionoj, tehničkoj i startap, koje će okupiti globalnu AI zajednicu oko inovacija, ideja i neverovatnih AI rešenja koja su kreirali brilijantni stručnjaci širom sveta.

Na četiri bine najsvežije informacije iz AI predstaviće 120 eminentnih svetskih predavača. Posebnu pažnju ove godine Wonderland (Zemlja čuda) posvećuje startapima koji će upravo na jednoj od četiri bine moći da predstave svoj rad.

„Zemlja čuda“ će ugostiti poznata svetska imena iz ove oblasti poput Masimiliana Versaća (Massimiliano Versace) Neurala, zatim Alisona Loundsa (Alison Lowndes) NVIDIA, Nikolas Lane (Nicholas Lane) Samsung AI…

Inicijativa za organizaciju ovog događaja globalnog karaktera potiče, kako je navedeno, upravo od AI entuzijasta iz Srbije, uz podršku partnera i prijatelja iz kompanije Huawei.

Takođe, samit su podržale i kompanije Dell, Anari AI, Serbian AI Society, Angelico, CITY, AI i mnoge druge.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...