Svi zainteresovani za unapređenje uslova poslovanja inovatora mogu da predlože rešenja

NALED organizuje okrugli sto o finansiranju inovacija

InovacijePreduzetnikSrbijaVesti

8.11.2021 12:47 Autor: Marija Krsmanović 0

NALED organizuje okrugli sto o finansiranju inovacija NALED organizuje okrugli sto o finansiranju inovacija
Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) će 9. novembra u Beogradu organizovati prvi okrugli sto „Finansiranje inovacija: Put od ideje do realizacije“, čime... NALED organizuje okrugli sto o finansiranju inovacija

Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) će 9. novembra u Beogradu organizovati prvi okrugli sto „Finansiranje inovacija: Put od ideje do realizacije“, čime će pokrenuti Mesec inovacija.

Okrugli sto biće održan u Muzeju nauke i tehnike, a posvećen je aktuelnim uslovima za obezbeđivanje finansija za razvoj inovativnih biznisa, ključnim izazovima s kojima se suočavaju inovatori, kao i primerima dobre prakse kako obezbediti sredstva za uspešno poslovanje.

Takođe, okrugli sto u Beogradu prvi je u nizu događaja kojim započinje Mesec inovacija, tokom kojeg će svi zainteresovani za unapređenje uslova za poslovanje inovatora moći na sajtu www.startech.org.rs da ukažu na ključne prepreke i predlože rešenja, saopšteno je iz NALED-a.

Događaj će otvoriti izvršna direktorka NALED-a Violeta Jovanović i senior menadžerka korporativnih poslova kompanije Philip Morris za jugoistočnu Evropu Dragana Vujko, nakon čega će na panel-diskusiji svoja iskustva podeliti uspešni preduzetnici i članovi startap zajednice Ivan Minić, Zoja Kukić, Nikola Mijailovic iz kompanije Joberty, kao i predstavnici Vlade Srbije, NALED-a, bankarskog sektora i crowdinvesting platforme Ventu.

Prenos uživo biće obezbeđen na sajtu www.startech.org.rs, a Mesec inovacija se održava uz podršku kompanije Philip Morris.

Poslovni prihodi (RSD):
24.036.248.000,00 (2020)
Broj zaposlenih:
(2020)

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...