NASTAVLJA SE BESPLATNA DIGITALIZACIJA U FEBRUARU Širi se SBB giga mreža

Hi-techLifestyleSrbijaVesti

18.1.2021 14:23 Autor: Julijana Vincan 0

NASTAVLJA SE BESPLATNA DIGITALIZACIJA U FEBRUARU Širi se SBB giga mreža NASTAVLJA SE BESPLATNA DIGITALIZACIJA U FEBRUARU Širi se SBB giga mreža
Srpski operater kablovske i satelitske televizije, internet distributer i operater fiksne telefonije SBB (Serbia Broadband) da će u februaru započeti besplatnu digitalizaciju Sombora, Valjeva... NASTAVLJA SE BESPLATNA DIGITALIZACIJA U FEBRUARU Širi se SBB giga mreža

Srpski operater kablovske i satelitske televizije, internet distributer i operater fiksne telefonije SBB (Serbia Broadband) da će u februaru započeti besplatnu digitalizaciju Sombora, Valjeva i Leskovca, nastavljajući da širi na taj način svoju GIGA mrežu.

„Tokom protekle dve godine SBB je, u okviru petogodišnjeg plana investicija vrednog 300 miliona evra, unapredio brzine interneta u osam gradova i digitalizovao 80 odsto svojih korisnika“, istaknuto je u saopštenju te kompanije.

Dodaje se da su korisnicima SBB usluga, bez dodatnih troškova, u digitalizovnim gradovima dostupni digitalna televizija i najbrži internet u Srbiji do 1Gbps, visok kvalitet slike i zvuka, veća stabilnost servisa i druge napredne funkcije.

Programiranje i informacije
Foto: Pexels.com

„Proces digitalizacije odvija se fazno po delovima grada, a svakog SBB korisnika, pre dolaska na kućnu adresu, kontaktiraće tehnička podrška“, naglasili su u SBB.

Kako je navedeno, posle Beograda, Novog Sada, Subotice, Gornjeg Milanovca, Pančeva, Kragujevca, Paraćina i Niša, sada i Sombor, Valjevo i Leskovac, nakon završenog procesa digitalizacije, postaju GIGA gradovi u kojima se brzine interneta u EON paketima povećavaju automatski.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...