NEMAČKA KOMPANIJA ZAPOČELA PROIZVODNJU AUTODELOVA U NOVOM SADU Naši radnici uspešno završili obuku u inostranstvu

AutomobiliFirme u fokusuLifestyleSrbijaU fokusuVesti

27.11.2020 13:02 Autor: Julijana Vincan 0

NEMAČKA KOMPANIJA ZAPOČELA PROIZVODNJU AUTODELOVA U NOVOM SADU Naši radnici uspešno završili obuku u inostranstvu NEMAČKA KOMPANIJA ZAPOČELA PROIZVODNJU AUTODELOVA U NOVOM SADU Naši radnici uspešno završili obuku u inostranstvu
Nemačka kompanija BMTS Technology objavila je da je započela proizvodnju autodelova u fabrici u Novom Sadu. „U novosadskoj fabrici sastavljaće se turbopunjači visoke efikasnosti... NEMAČKA KOMPANIJA ZAPOČELA PROIZVODNJU AUTODELOVA U NOVOM SADU Naši radnici uspešno završili obuku u inostranstvu

Nemačka kompanija BMTS Technology objavila je da je započela proizvodnju autodelova u fabrici u Novom Sadu.

„U novosadskoj fabrici sastavljaće se turbopunjači visoke efikasnosti za putna i komercijalna vozila, kao i druge visokokvalitetne komponente za autoindustriju“, istaknuto je u saopštenju.

Fabrika automobila
Foto: Tanjug/AP

Prvi proizvodi sišli su s proizvodnih traka 25. novembra, a kako je navedeno, planirani kapacitet proizvodnje je dva miliona turbopunjača godišnje.

„Oko 70 radnika zaposlenih u novosadskoj fabrici prošlo je obuku u pogonima firme BMTS u Austriji i Nemačkoj, kako bi isti principi kvaliteta proizvodnje bili primenjivani i u Novom Sadu“, saopštila je ta kompanija.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...