Regionalni B2B projekat nemačko srpske privredne komore

Nemci traže dobavljače na Balkanu

RegionVesti

27.5.2021 20:35 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Nemci traže dobavljače na Balkanu Nemci traže dobavljače na Balkanu
Nemačko-srpska privredna komora (AHK Srbija) će i u 2021, sedmu godinu zaredom, organizovati regionalni B2B projekat, s ciljem da nemačke firme pronađu dobavljače u... Nemci traže dobavljače na Balkanu

Nemačko-srpska privredna komora (AHK Srbija) će i u 2021, sedmu godinu zaredom, organizovati regionalni B2B projekat, s ciljem da nemačke firme pronađu dobavljače u Srbiji i zemljama Zapadnog Balkana.

Regionalni B2B projekat Nemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u državama Zapadnog Balkana, u organizaciji AHK i nemačkog Udruženja za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku, biće održan u onlajn formatu od 27. septembra do 15. oktobra 2021. godine, saopštila je ta komora.

Ove godine, nemačke kompanije dolaze pretežno iz metaloprerađivačkog sektora, i zainteresovane su za usluge livenja, kovanja, štancovanja i savijanja delova, kao i iz sektora brizganja plastike i elektronike. Učešće u projektu je potvrdilo više od 50 nemačkih kompanija.

Cilj projekta je da nemačke firme pronađu proizvođače iz traženih privrednih oblasti u Srbiji i zemljama Zapadnog Balkana, a koncept projekta se zasniva na mehanizmu B2B sastanaka“.

Prošle godine, održano je preko 300 B2B sastanaka, uz učešće 52 srpske kompanije.

Tagovi
VESTI

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...