NOVE MERE U CRNOJ GORI Bez obaveznog testiranja za ulazak u zemlju

RegionVesti

11.1.2021 16:17 Autor: Marija Jovanović 0

NOVE MERE U CRNOJ GORI Bez obaveznog testiranja za ulazak u zemlju NOVE MERE U CRNOJ GORI Bez obaveznog testiranja za ulazak u zemlju
U Crnu Goru može se ući bez obaveznog testiranja, zabrana međugradskog prevoza tokom vikenda ukinuta je, dok zabrana dočeka pravoslavne Nove godine važi i... NOVE MERE U CRNOJ GORI Bez obaveznog testiranja za ulazak u zemlju

U Crnu Goru može se ući bez obaveznog testiranja, zabrana međugradskog prevoza tokom vikenda ukinuta je, dok zabrana dočeka pravoslavne Nove godine važi i u otvorenom i u zatvorenom prostoru.

Najnovije mere Ministarstva zdravlja i Instituta za javno zdravlje na konferenciji za novinare saopštila je ministarka Jelena Borovinić Bojović.

Prema njenim rečima, ugostiteljski objekti će i dalje raditi od ujutru u sedam do 20 sati, ali je zabranjeno izvođenja muzike uživo.

Foto: Tanjug/AP

Direktor Instituta za javno zdravlje Igor Galić kazao je da epidemiološka kriva ima stabilan karakter.

„Iako su bili veliki epidemiološki rizici u vrijeme novogodišnjih praznika. Ukupan broj oboljelih je 52.431, trenutno 9.492, hospitalizovanih 356, a oporavljenih 42.214“, rekao je Galić. 

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...