ulaganje i troškovi za ruralni turizam

Novi javni poziv za IPARD podsticaje otvoren do 17. decembra

AgrobiznisBiznisInfrastrukturaSrbijaVesti

23.9.2021 18:59 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Novi javni poziv za IPARD podsticaje otvoren do 17. decembra Novi javni poziv za IPARD podsticaje otvoren do 17. decembra
Zainteresovani poljoprivrednici mogu da prijave projekte do 17. decembra 2021. godine, do kada traje drugi javni poziv za IPARD podsticaje namenjene diverzifikaciji poljoprivrednih gazdinstava... Novi javni poziv za IPARD podsticaje otvoren do 17. decembra

Zainteresovani poljoprivrednici mogu da prijave projekte do 17. decembra 2021. godine, do kada traje drugi javni poziv za IPARD podsticaje namenjene diverzifikaciji poljoprivrednih gazdinstava i razvoju poslovanja.

Uprava za agrarna plaćanja, koja je poziv objavila, navela je da se on odnosi na ulaganje i troškove za ruralni turizam, prenosi Tanjug.

IPARD podsticaji iznose do 65 odsto ukupnih troškova investicije, umanjenih za porez na dodatu vrednost. Korisnik kroz ove podsticaje može da dobije najmanje 5.000 evra, a najviše 300.000 evra.

Zainteresovani poziv mogu da vide na internet stranicama Ministarstva poljoprivrede i Uprave za agrarna plaćanja.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...