nevladine organizacije, udruženja, zadužbine i fondacije mogu da podnose predloge do 19. januara

Objavljen konkurs za programe razvoja informacionog društva

BiznisSrbijaVesti

5.1.2022 11:07 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Objavljen konkurs za programe razvoja informacionog društva Objavljen konkurs za programe razvoja informacionog društva
Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija raspisalo je javni poziv o dodeli sredstava za razvoj informacionog društva za ovu godinu, na koji nevladine organizacije, udruženja,... Objavljen konkurs za programe razvoja informacionog društva

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija raspisalo je javni poziv o dodeli sredstava za razvoj informacionog društva za ovu godinu, na koji nevladine organizacije, udruženja, zadužbinari i fondacije programe mogu da podnesu do 19. januara.

Programi bi trebalo da budu takvi da doprinose postizanju opštih ciljeva u oblasti razvoja informacionog društva na teritoriji Srbije, saopšteno je iz ovog ministarstva.

Novac se dodeljuje za organizovanje regionalnih konferencija o razmeni iskustava u podizanju nivoa digitalne pismenosti i digitalnih kompetencija, realizaciji programa koji podižu nivo pismenosti i digitalnih kompetencija žena iz ruralnih oblasti, kao i za razvoj talenata u oblastima računarstva, informatike, matematike i fizike.

Maksimalno trajanje predloženih programa je do šest meseci, a po jednom predlogu može da se dobije najviše milion dinara.

Zainteresovani više informacija mogu da nađu na sajtu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Tagovi
BIZNIS SRBIJA

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...