OBJAVLJENA LISTA POSLODAVACA ZA PROGRAM MOJA PRVA PLATA Posao će u privatnom sektoru dobiti 7.352 osobe

BiznisBolji posaoSrbijaVesti

27.11.2020 12:26 Autor: Ljiljana Begović 1

OBJAVLJENA LISTA POSLODAVACA ZA PROGRAM MOJA PRVA PLATA Posao će u privatnom sektoru dobiti 7.352 osobe OBJAVLJENA LISTA POSLODAVACA ZA PROGRAM MOJA PRVA PLATA Posao će u privatnom sektoru dobiti 7.352 osobe
Objavljena je lista odobrenih poslodavaca iz privatnog sektora za realizaciju programa Moja prva plata, objavila Nacionalna služba za zapošljavanje, a lista poslodavaca objavljena je... OBJAVLJENA LISTA POSLODAVACA ZA PROGRAM MOJA PRVA PLATA Posao će u privatnom sektoru dobiti 7.352 osobe

Objavljena je lista odobrenih poslodavaca iz privatnog sektora za realizaciju programa Moja prva plata, objavila Nacionalna služba za zapošljavanje, a lista poslodavaca objavljena je i na sajtu Moja prva plata.

Ukupno 7.352 kandidata zaposliće se u privatnom sektoru uz pomoć ovog programa.

Potpisivanje trojnog ugovora između Nacionalne službe za zapošljavanje, poslodavca i kandidata je planirano u periodu od 28.11. do 14.12.2020.godine.

Za potrebe realizacije programa svim kandidatima je obezbeđen namenski tekući račun kod banke Poštanska štedionica ad, bez troškova održavanja računa, na koje će se isključivo vršiti uplata novčane naknade.

Rad u kancelariji
Foto: Pixabay.com

NSZ preporučuje poslodavcima da stupe u kontakt sa kandidatom i preciziraju datum početka programa, a koji mora biti u periodu od 30.11. do 14.12.2020. godine.

Listu odobrenih poslodavaca iz privatnog sektora možete pogledati na sledećem linku: https://mojaprvaplata.gov.rs/

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...