OBNAVLJAJU SE LINIJE IZ TREBINJA PREMA SRBIJI I CRNOJ GORI Ukidanje PCR testa povećalo interesovanje za putovanja

BiznisRegionSrbijaTurizamVesti

18.1.2021 08:04 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

OBNAVLJAJU SE LINIJE IZ TREBINJA PREMA SRBIJI I CRNOJ GORI Ukidanje PCR testa povećalo interesovanje za putovanja OBNAVLJAJU SE LINIJE IZ TREBINJA PREMA SRBIJI I CRNOJ GORI Ukidanje PCR testa povećalo interesovanje za putovanja
Saobraćajne linije od Trebinja prema Srbiji i Crnoj Gori, koje proteklih meseci zbog pandemije virusa korona nisu bile aktivne, obnavljaju se, pa je trebinjsko... OBNAVLJAJU SE LINIJE IZ TREBINJA PREMA SRBIJI I CRNOJ GORI Ukidanje PCR testa povećalo interesovanje za putovanja

Saobraćajne linije od Trebinja prema Srbiji i Crnoj Gori, koje proteklih meseci zbog pandemije virusa korona nisu bile aktivne, obnavljaju se, pa je trebinjsko preduzeće „Ubla turs“ već obnovilo liniju Trebinje – Nikšić, a vraćaju se i linije prema Beogradu i Novom Sadu.

Narednih dana očekuju se i linije prema crnogorskom primorju i Podgorici, a ukidanjem PCR mera povećava se i interesovanje za putovanja prema Beogradu i Novom Sadu, gde studira veliki broj mladih iz Trebinja, izjavila je Milica Miljanić, direktorka „Ubla tursa“,prenose Nezavisne novine.

Miljanićeva je navela da su na nekim linijama, u odnosu na ranije godine, prihodi pali i do 80 odsto, dok je na linijama za zemlje koje su u potpunosti bile zatvorene pad bio 100 odsto.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...