OBUSTAVLJENE PRINUDNE LIKVIDACIJE PREDUZEĆA do kraja vanrednog stanja

NovacSrbijaVesti

26.3.2020 14:56 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

OBUSTAVLJENE PRINUDNE LIKVIDACIJE PREDUZEĆA do kraja vanrednog stanja OBUSTAVLJENE PRINUDNE LIKVIDACIJE PREDUZEĆA do kraja vanrednog stanja
Svi rokovi propisani Zakonom o privrednim društvima prekidaju se i nastavljaju da teku od dana prestanka vanrednog stanja, saopštila je Agencija za privredne registre.... OBUSTAVLJENE PRINUDNE LIKVIDACIJE PREDUZEĆA do kraja vanrednog stanja

Svi rokovi propisani Zakonom o privrednim društvima prekidaju se i nastavljaju da teku od dana prestanka vanrednog stanja, saopštila je Agencija za privredne registre. Do prekida rokova dolazi u skladu sa Uredbom o primeni rokova u upravnom postupku za vreme vanrednog stanja.

Prekid rokova Uredbom se odnosi i na započete postupke prinudne likvidacije privrednih društava, bilo da je na internet strani Agencije za privredne registre objavljeno obaveštenje o privrednom društvu kod koga su se stekli razlozi za prinudnu likvidaciju, ili je doneto i objavljeno rešenje registratora o pokretanju postupka prinudne likvidacije, navodi APR.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...