Beogradski sajam odustao od organizacije prestižne manifestacije

Otkazan 64. međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća

SrbijaVesti

2.5.2021 12:25 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Otkazan 64. međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća Otkazan 64. međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća
Kako je epidemiološka situacija u zemlji i okruženju i dalje nestabilna i neizvesna, Beogradski sajam je doneo odluku da se otkaže 64. međunarodni sajam... Otkazan 64. međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća

Kako je epidemiološka situacija u zemlji i okruženju i dalje nestabilna i neizvesna, Beogradski sajam je doneo odluku da se otkaže 64. međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća, koji je trebalo da se održi u terminu od 8. do 11. juna 2021. godine, saopšteno je iz uprave Beogradskog sajma.

„Ova odluka je doneta je iz nemogućnosti da se profesionalno, adekvatno i blagovremeno izvrše sve složene pripreme neophodne za realizaciju jedne ovako velike manifestacije međunarodnog karaktera, kao i zbog odgovornosti i brige za zdravlje svih naših izlagača, partnera i posetilaca. I pored ogromnih napora da se izbori sa posledicama i okolnostima koje je Kovid-19 doneo sajamskoj delatnosti, Beogradski sajam je konstatovao da ne postoje uslovi da se ova prestižna sajamska manifestacija sa UFI licencom održi na način i u formatu koji se od nje očekuje“, navodi se u saopštenju.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...