Trenutno zaposleno 30 radnika

Otvorena fabrika betonskih i armaturnih konstrukcija u Sremskoj Mitrovici

BiznisFirme u fokusuInfrastrukturaSrbijaU fokusuVesti

10.10.2022 08:15 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Otvorena fabrika betonskih i armaturnih konstrukcija u Sremskoj Mitrovici Otvorena fabrika betonskih i armaturnih konstrukcija u Sremskoj Mitrovici
Fabrika kompanije Belt iz Kraljeva, koja se bavi proizvodnjom betonskih i armaturnih konstrukcija, svečano je otvorena 7. oktobra u Sremskoj Mitrovici. Trenutno je zaposleno... Otvorena fabrika betonskih i armaturnih konstrukcija u Sremskoj Mitrovici

Fabrika kompanije Belt iz Kraljeva, koja se bavi proizvodnjom betonskih i armaturnih konstrukcija, svečano je otvorena 7. oktobra u Sremskoj Mitrovici. Trenutno je zaposleno 30 radnika, a vlasnik Tomislav Beloica najavio je i proširenje kapaciteta.

Grad je komunalno opremio lokaciju na kojoj je fabrika izgrađena, a to je radna zona „Jezero“. Zahvaljujući otvaranju ove, ali i mnogih drugih fabrika, stopa nezaposlenosti u Sremskoj Mitrovici je svedena na 3,5 odsto, prenosi RTV.

„Investitori biraju Sremsku Mitrovicu, upravo zbog njenog povoljnog geostrateškog položaja“, istakao je predsednik Skupštine grada Vladimir Pavlović.

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović se prilikom otvaranja osvrnuo na velike investicije i ulaganja u proteklih nekoliko godina, koji su značajno doprineli razvoju Sremske Mitrovice i najavio nove investicije.

BELT DOO RATINA

DOSITEJA OBRADOVIĆA 95, 36212 Ratina, Srbija

Poslovni prihodi (EUR):
81.906.191,50 (2021)
Broj zaposlenih:
103 (2021)

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...