PANDEMIJA GURA TURISTIČKI SEKTOR SRBIJE U SVE VEĆI MINUS Načini za prevazilaženje krize tema online panela GIZ

BiznisSrbijaTurizamVesti

17.12.2020 10:58 Autor: Marija Jovanović 0

PANDEMIJA GURA TURISTIČKI SEKTOR SRBIJE U SVE VEĆI MINUS Načini za prevazilaženje krize tema online panela GIZ PANDEMIJA GURA TURISTIČKI SEKTOR SRBIJE U SVE VEĆI MINUS Načini za prevazilaženje krize tema online panela GIZ
Turizam je jedna od privrednih grana koja ima ogromne gubitke zbog pandemije korona virusa. U okviru online panela koji u petak organizuje Nemačka organizacija... PANDEMIJA GURA TURISTIČKI SEKTOR SRBIJE U SVE VEĆI MINUS Načini za prevazilaženje krize tema online panela GIZ

Turizam je jedna od privrednih grana koja ima ogromne gubitke zbog pandemije korona virusa. U okviru online panela koji u petak organizuje Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju (GIZ) razgovaraće se o uticaju Covid-19 krize na turistički sektor i načinima za prevazilaženje.

Na online događaju tema će biti trenutna situacija u turističkom sektoru i izazovi sa kojima se ova industrija susreće tokom pandemije. Kako su najavili organizatori, tom prilikom govoriće pomoćnica ministra Renata Pindžo, direktor Udruženja hotelijera i ugostitelja (HORES) Georgi Genov, profesor na Ekonomskom fakultetu Goran Petković i direktor društva „Tvrđava Golubački grad“ Iskra Maksimović.  

Za otklanjanje posledica pandemije Evropska unija je kroz projekat „EUzaTebe – za kulturno nasleđe i turizam“ opredelila milion evra. Ova pomoć deo je većeg dvogodišnjeg projekta unapređenja turizma u istočnoj Srbiji i Donjem Podunavlju koji sa 18 miliona evra finansiraju EU i Vlada Savezne Republike Nemačke, a sprovodi GIZ.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...