PANDEMIJA PRIZEMLJILA CRNOGORSKE AVIONE Montenegro airlines otkazao letove do 7. maja

RegionVesti

23.4.2020 13:46 Autor: Julijana Vincan 0

PANDEMIJA PRIZEMLJILA CRNOGORSKE AVIONE Montenegro airlines otkazao letove do 7. maja PANDEMIJA PRIZEMLJILA CRNOGORSKE AVIONE Montenegro airlines otkazao letove do 7. maja
Crnogorski nacionalni avioprevoznik Montenegro Airlines otkazao je sve komercijalne letove od 22. aprila do 7. maja zbog pandemije korona virusa. Detaljnije informacije putnici mogu... PANDEMIJA PRIZEMLJILA CRNOGORSKE AVIONE Montenegro airlines otkazao letove do 7. maja

Crnogorski nacionalni avioprevoznik Montenegro Airlines otkazao je sve komercijalne letove od 22. aprila do 7. maja zbog pandemije korona virusa. Detaljnije informacije putnici mogu da dobiju u upravi kompanije.

U objavi na zvaničnoj Facebook stranici kompanije, navodi se kome putnici mogu da se obrate za više informacija.  „Vaša bezbednost i sigurnost su uvek naš prioritet. Svi naši putnici, mogu se o svemu detaljnije informisati na našem sajtu, pozivom na broj Call centra 19804 i/ili preko prodajnih agencija“, navodi se u objavi.

Foto: Facebook/Montenegro Airlines

Podsetimo, evropska komesarka za transport Adina Valean najavila je da će u maju Evropska komisija predstaviti niz pravila za bezbedan nastavak putničkih letova nakon ukidanja vanrednih mera, uključujući socijalno distanciranje na aerodromima i u avionima. Evropska Unija je očekuje da će turizam najsporije da se oporavi i da bi mogao da pretrpi pad do 70 odsto.

Letnja sezona bi zbog epidemije korona virusa u Crnoj Gori i regionu mogla da počne u julu i biće mnogo kraća i mnogo manje efektivna, procenio je dekan Fakulteta za biznis i turizam iz Budve Rade Ratković. On je za podgoričku „Pobjedu“ istakao da je to njegov optimistički scenario jer očekuje da se do tada pandemija stavi pod kontrolu.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...