Prijavljeno više od 730.000 najstarijih građana

Penzionerske kartice za popuste dostupne u filijalama PIO fonda

SrbijaVesti

29.8.2023 08:25 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Penzionerske kartice za popuste dostupne u filijalama PIO fonda Penzionerske kartice za popuste dostupne u filijalama PIO fonda
Penzioneri u Srbiji koji su se prijavili za penzionerske kartice, koje će im od 1. oktobra omogućavati razne pogodnosti i popuste prilikom plaćanja roba... Penzionerske kartice za popuste dostupne u filijalama PIO fonda

Penzioneri u Srbiji koji su se prijavili za penzionerske kartice, koje će im od 1. oktobra omogućavati razne pogodnosti i popuste prilikom plaćanja roba i korišćenja usluga, od 28. avgusta mogu da ih preuzmu u filijalama Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO), kao i u svojim opštinama ili mesnim zajednicama.

Direktor Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Relja Ognjenović rekao je da se do sada za ovu kartici prijavilo više od 730.000 penzionera.

„Svi oni koji su se prijavili za ovu karticu putem svojih mobilnih telefona koje su dostavili dobiće obaveštenje kada i gde mogu da preuzmu svoju karticu”, rekao je on, piše Politika.

Ognjenović je naglasio i da će pogodnosti, koje će penzionerima uz ovu karticu omogućiti privreda i državne institucije, biti jasno istaknuti na sajtu PIO fonda, ali i putem medija, novina i portala gde će penzioneri biti pozivani na sve velike akcije koje se nude i biće obaveštavani gde mogu da koriste kartice.

„Sve privatne firme, trgovinske radnje, apoteke…imaće jednu nalepnicu na kojoj će biti napisano da su oni partneri penzionerske kartice nove generacije, a o samim popustima penzioneri će se informisati na licu mesta ili putem sajta PIO fonda”, kazao je on.

Direktor PIO fonda je najavio i da je u pripremi aplikacija gde će se penzioneri kvartalno, polugodišnje ili godišnje upoznavati o najvećem broju akcija koje će biti sprovedene sa privrednim subjektima sa kojima su potpisani ugovori.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...