jednokratna pomoć za privredne subjekte osnovane u poslednje dve godine

Pet miliona dinara za ekonomsko osnaživanje preduzetnica u Zrenjaninu  

BiznisPreduzetnikSrbijaVesti

6.9.2022 10:05 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Pet miliona dinara za ekonomsko osnaživanje preduzetnica u Zrenjaninu   Pet miliona dinara za ekonomsko osnaživanje preduzetnica u Zrenjaninu  
Grad Zrenjanin izdvojio je pet miliona dinara za ekonomsko osnaživanje žena, a iznosi do 250.000 dinara biće podeljeni preduzetnicama. Novac će biti dodeljen kroz... Pet miliona dinara za ekonomsko osnaživanje preduzetnica u Zrenjaninu  

Grad Zrenjanin izdvojio je pet miliona dinara za ekonomsko osnaživanje žena, a iznosi do 250.000 dinara biće podeljeni preduzetnicama.

Novac će biti dodeljen kroz program dodele bespovratnih sredstava za ekonomsko osnaživanje žena i podsticanja razvoja ženskog preduzetništva, piše Beta.

Sredstva su namenjena i za nabavku repromaterijala, uređenje poslovnog prostora i obezbeđenje sredstava za pokrivanje dela troškova za zakup poslovnih prostorija.

Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura raspisaće javni poziv, formirati komisiju za realizaciju programa i objaviti konačnu rang listu.

Finansijska pomoć biće dodeljena korisnicama jednokratno i nepovratno, za privredne subjekte koji su osnovani posle 1. septembra 2020. godine.

Prošle godine, na osnovu raspisanog konkursa, novac je dobilo 12 preduzetnica.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...