PEUGEOT OBNAVLJA PROIZVODNJU Ove nedelje pokreću pogone uz jake mere zaštite

SvetVesti

4.5.2020 14:59 Autor: Julijana Vincan 0

PEUGEOT OBNAVLJA PROIZVODNJU Ove nedelje pokreću pogone uz jake mere zaštite PEUGEOT OBNAVLJA PROIZVODNJU Ove nedelje pokreću pogone uz jake mere zaštite
Francuska fabrika automobila „Groupe PSA“ (Peugeot Société Anonyme), koja je od polovine marta bila zatvorena zbog epidemije korona virusa, najavila je da će tokom... PEUGEOT OBNAVLJA PROIZVODNJU Ove nedelje pokreću pogone uz jake mere zaštite

Francuska fabrika automobila „Groupe PSA“ (Peugeot Société Anonyme), koja je od polovine marta bila zatvorena zbog epidemije korona virusa, najavila je da će tokom ove nedelje početi sa postepenim obnavljanjem proizvodnje.

Prva faza parcijalne obnove industrijske aktivnosti PSA planiran je u periodu između 4. i 11. maja, s tim što će proizvodnja u francuskim pogonima biti sukcesivno pokrenuta od 11. maja, istaknuto je na sajtu firme.

„Zaštita naših zaposlenih i kompanije ostaju dva nedodirljiva principa za vođenje našeg poslovanja. Naš protokol poboljšanih mera pruža visok nivo zaštite zaposlenih i prvi je kriterijum za ponovno pokretanje naših pogona. Kako industrijska aktivnost zavisi od onih komercijalnih, što je naš drugi kriterijum, postupno i bezbedno ponovo pokrećemo proizvodnju automobila, koje isčekuju naši kupci. Ova dva kriterijuma će usmeravati naše odluke u narednim nedeljama i mesecima“, istakao je Ian Vinsent (Yann Vincent), izvršni potpredsednik proizvodnje PSA.

Francuski proizvođač automobila i motocikala je dodao da će pojačati zdravstvene i higijenske mere u fabrikama, koje će između ostalog obuhvatiti proveru telesne temperature zaposlenih, snabdevanje zaštitnim maskama, hidroalkoholnim gelom i zaštitnim naočarima, kao i obavezu održavanja distance među osobljem.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...