radovi bi trebalo da počnu u proleće 2022. godine

Podzemna garaža kod hale „Pinki“ imaće 350 parking mesta

Vesti

1.9.2021 15:55 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Podzemna garaža kod hale „Pinki“ imaće 350 parking mesta Podzemna garaža kod hale „Pinki“ imaće 350 parking mesta
Podzemna garaža kod hale „Pinki“ u Zemunu će umesto jedne podzemne etaže za 160 automobila, imati dva nivoa i 350 mesta za parkiranje, a... Podzemna garaža kod hale „Pinki“ imaće 350 parking mesta

Podzemna garaža kod hale „Pinki“ u Zemunu će umesto jedne podzemne etaže za 160 automobila, imati dva nivoa i 350 mesta za parkiranje, a radovi će najverovatnije početi na proleće 2022. godine.

Planom detaljne regulacije bile su predviđene dve etaže, ali s obzirom na blizinu vode i problematiku samog terena bila su neophodna ispitivanja, navodi se na sajtu opštine Zemun i dodaje da je utvrđeno da se tu mogu graditi dva podzemna nivoa sa oko 350 mesta.

„Sada čekamo građevinsku dozvolu i dok se sprovedu procedure, izabere izvođač radova, najverovatnije je da radovi krenu na proleće 2022. godine“, kaže predsednik opštine Zemun Gavrilo Kovačević, uz napomenu da se na taj način rešava veliki problem parkiranja u starom jezgru Zemuna, koje odavno kuburi sa slobodnim mestima za ostavljanje vozila.

Navodi se da će buduća podzemna garaža, kako su ranije najavili iz JKP „Parking servis“, biti pozicionirana paralelno sa halom „Pinki“, te da će od prizemlja biti udaljena oko devet metara.

Kako se dodaje, na jednom delu krova budućeg ukopanog parkinga biće zeleni krov, dok će na drugoj strani biti pešački plato ispred ulaza u dvoranu.

JKP Parking servis Beograd

KNEZA VIŠESLAVA 27, 11000 Beograd (Rakovica), Srbija

Poslovni prihodi (EUR):
26.295.328,64 (2020)
Broj zaposlenih:
(2020)

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...