POKRAJINSKI BUDŽET ZA SLEDEĆU GODINU BIĆE RAZVOJNI Oko 15 milijardi dinara predviđeno za investicione projekte, kaže Mirović

InvesticijeNovacSrbijaVesti

17.12.2020 12:17 Autor: Marija Jovanović 0

POKRAJINSKI BUDŽET ZA SLEDEĆU GODINU BIĆE RAZVOJNI Oko 15 milijardi dinara predviđeno za investicione projekte, kaže Mirović POKRAJINSKI BUDŽET ZA SLEDEĆU GODINU BIĆE RAZVOJNI Oko 15 milijardi dinara predviđeno za investicione projekte, kaže Mirović
Pokrajinski budžet za 2021. godinu biće razvojni i omogućiće da se finansiraju potrebe svih institucija u Vojvodini, izjavio je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović.... POKRAJINSKI BUDŽET ZA SLEDEĆU GODINU BIĆE RAZVOJNI Oko 15 milijardi dinara predviđeno za investicione projekte, kaže Mirović

Pokrajinski budžet za 2021. godinu biće razvojni i omogućiće da se finansiraju potrebe svih institucija u Vojvodini, izjavio je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović.

„Predloženi pokrajinski budzet od 75,2 milijarde dinara biće budžet koji će nam omogućiti da finansiramo potrebe svih institucija u AP Vojvodini za koje smo zaduženi. Istovremeno, cilj nam je da održimo visok nivo investicionih ulaganja“, kazao je Mirović uoči sednice Skupštine Vojvodine.

„Očekujem da oko 15 milijardi dinara uložimo u investicione projekte, kako za započete koji će biti završeni u narednoj godini, tako i za nove projekte koje planiramo sa lokalnim samoupravama“, izjavio je predsednik Pokrajinske vlade.

Prema njegovim rečima, plan je da se održe sva potrebna izdvajanja za socijalnu zaštitu i zdravstveni sistem.

„Projektovani budžet za 2021. godinu govori nam da je to budžet razvojnog karaktera, i u narednoj godini nastavićemo sa najznačajnijim ulaganjima, radićemo pažljivije i umerenije s obzirom na finansijske potencijale koje smo imali pre pandemije virusa Covid-19“, kazao je Mirović.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...