PREMA PISANJU PORTALA FINANCE.SI

Prodaje se vila Bojana Križaja da bi se namirio dug Draganu Šolaku

NovacRegionStečajVesti

13.5.2021 10:46 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Prodaje se vila Bojana Križaja da bi se namirio dug Draganu Šolaku Prodaje se vila Bojana Križaja da bi se namirio dug Draganu Šolaku
Okružni sud u Kranju nudi, putem sudske e-aukcije, vilu sa zatvorenim bazenom, teniskim i golf terenom u Tržiču u Sloveniji. Prema podacima iz tenderske... Prodaje se vila Bojana Križaja da bi se namirio dug Draganu Šolaku

Okružni sud u Kranju nudi, putem sudske e-aukcije, vilu sa zatvorenim bazenom, teniskim i golf terenom u Tržiču u Sloveniji. Prema podacima iz tenderske dokumentacije, u pitanju je vila bivšeg skijaškog asa Bojana Križaja. Čitav posed ima 18.768 kvadratnih metara.

Izvršenje je pokrenula kompanija Hiša Plus, u vlasništvu Dragana Šolaka, suvlasnika telekomunikacionog operatera SBB Telemach. Križaj je, prema navedenoj dokumentaciji, dužan firmi Hiša Plus oko 1,7 miliona evra, piše slovenački portal Finance.si.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...