Program PRIZMA i Zeleni program saradnje nauke i privrede

Produženi rokovi za podnošenje predloga projekata

SrbijaU fokusuVesti

5.8.2022 18:17 Autor: Redakcija Biznis.rs 7

Produženi rokovi za podnošenje predloga projekata Produženi rokovi za podnošenje predloga projekata
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja obavestilo je sve zainteresovane da je Fond za nauku Republike Srbije produžio rokove za podnošenje prijave Predloga projekata... Produženi rokovi za podnošenje predloga projekata

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja obavestilo je sve zainteresovane da je Fond za nauku Republike Srbije produžio rokove za podnošenje prijave Predloga projekata u okviru Programa PRIZMA i Zelenog programa saradnje nauke i privrede.

Novi rok za podnošenje prijave predloga projekata na Javni poziv za Program PRIZMA je 14. oktobar do 15 časova, po srednjoevropskom vremenu.

Takođe, novi rok za podnošenje prijave predloga projekata na Javni poziv za Zeleni program saradnje nauke i privrede je 11. oktobar do 15 časova, po srednjeevropskom vremenu.

„Kao i do sada, Fond za nauku će do zatvaranja Javnih poziva nastaviti da pruža podršku istraživačima kroz redovnu organizaciju online Otvorenih vrata, na kojima će svi zainteresovani moći da se informišu o uslovima prijave predloga projekata, kao i kroz komunikaciju putem e-pošte“, piše u saopštenju.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...