PRVI ČARTER U LETNJOJ SEZONI DO EGIPTA Avioni Air Serbia lete do omiljenih destinacija srpskih turista na Crvenom moru

BiznisSrbijaTurizamVesti

4.8.2020 11:03 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

PRVI ČARTER U LETNJOJ SEZONI DO EGIPTA Avioni Air Serbia lete do omiljenih destinacija srpskih turista na Crvenom moru PRVI ČARTER U LETNJOJ SEZONI DO EGIPTA Avioni Air Serbia lete do omiljenih destinacija srpskih turista na Crvenom moru
Air Serbia obavila je u utorak prvi čarter let u ovoj letnjoj sezoni do popularnog egipatskog letovališta Hurgade. U saopštenju Air Serbia se navodi... PRVI ČARTER U LETNJOJ SEZONI DO EGIPTA Avioni Air Serbia lete do omiljenih destinacija srpskih turista na Crvenom moru

Air Serbia obavila je u utorak prvi čarter let u ovoj letnjoj sezoni do popularnog egipatskog letovališta Hurgade.

U saopštenju Air Serbia se navodi da nacionalna aviokompanija intezivno radi na normalizaciji čarter saobraćaja. Do sada je ugovoreno 16 letova do Hurgade i jedan do Šarm el Šeika, a uskoro se očekuje organizacija i dodatnih letova do Hurgade.

Foto: Pixabay.com

„Zadovoljni smo sve većim brojem dogovorenih čarter letova, kao i činjenicom da potražnja raste i u sezoni ograničenih putovanja usled aktuelne pandemije korona virusa. Osim aktivnog čarter saobraćaja do omiljenih destinacija naših putnika na Crvenom moru, nedavno smo uspostavili i čarter linije do turskih letovališta Antalije i Bodruma, što je dodatna potvrda kvalitetne saradnje kakvu imamo sa našim partnerima iz turističkih agencija“, izjavio je Boško Rupić, viši menadžer agentske i korporativne prodaje u Air Serbia.

Dodaje da je ta kompanija fokusirana na dalje ugovaranje čarter letova, a u želji, kaže on, da putnicima Air Serbia omoguće bezbedno i sigurno putovanje i odmor bez ograničenja.

Sve čarter letove za Egipat nacionalni avio-prevoznik obavljaće avionima Boing B737 i Airbus A319 sa po 144 sedišta.

  • GINKO

    3.3.2022 #1 Author

    Najlepse more i najlepsi ugođaj za date pare, od hotela, hrane i ophođenja zaposlenih u hotelima prema turistima, prelepo.

    Odgovori

  • SANJA

    3.3.2022 #2 Author

    Top,samo kada bi uveli povoljnije karte za ranije zakazivanje kao mnoge svetske kompanije

    Odgovori

  • NINICA

    26.9.2022 #3 Author

    Lepo!

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...